Winterlessen  2017- 2018

Wie lid is kan inschrijven voor winterlessen.

Kids geboren 2013 - 2001

Lesdata

17 winterlessen 2017 - 2018 + 1 gratis TOER KBTC pdf lesdata

Locaties

PTS Boom   Kon. ATHENEUM Boom  OLVI Middenschool Boom
Ingang Albrecht Rodenbachstraat
naast conciërgewoning
Ingang Jan Frans Willemsstraat
naast indoorzwembad
Ingang Varkensmarkt (klein poortje)

Plannetjes vind je hier

Ken je kleur?

Wie wil inschrijven, moet zijn kleur kennen!

Nieuwe jeugdleden schrijven zich in onder 'STARTER' , in de juiste leeftijdscategorie.                                                                                                                                                                      'STARTERS' hebben andere mogelijkheden.

Lesgroepen

Blauw - Rood - Oranje - Groen - Geel: 4 max. 5 spelers per groep                                                                                                                                                                                                                            Wit / Lichtblauw: 4 max. 5 spelers per groep

Wit / Lichtblauw = € 95,00
Blauw - Rood - Oranje - Groen - Geel = € 130,00

Inschrijven en betalen vóór 15 september 2017

Inschrijven via deze website onder Formulieren / Winterlessen

Betalen aan K.B.T.C. op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849
Mededeling: les + KLEUR: naam + voornaam                                                                                                                                                                                                                                                               Inschrijven = aanmelden ! Betalen = deelnemen!

Schrijf tijdig in! In verhouding tot het aantal beschikbare lesuren, terreinen, trainers,
kunnen we genoodzaakt zijn eerder dan de uiterste inschrijvingsdatum een inschrijvingsstop in te voeren.

gelieve contact op te nemen met: tennisschool@tennisclubboom.be

Lesindeling

Na inschrijving worden de groepen samengesteld.
Hoe ruimer 'uw opgegeven beschikbaarheid'  hoe meer kans op een homogene groep.
Vink daarom graag zoveel mogelijk opties aan a.u.b.?                                                                                                                                                                                                                                                   Een beschikbaarheid van 1u op slechts 1 dag wordt niet aanvaard!

Lesindeling op naam, met vermelding van dag, zaal en uur, leest u op deze website onder 'Jeugd' vanaf 28 september.

Inhaallessen

Indien de zaalbeheerders, later de zaal als 'BEZET' opgeven, wordt een inhaalles gepland.
U wordt desgevallend per e-mail op de hoogte gebracht van deze wijziging.

Een lesnemer kan om persoonlijke redenen geen inhaalles vragen, hij is gebonden aan de lesdata.