ZOMERTENNIS 2019

Het doel van deze competitie is om onze leden, ook beginnende en minder ervaren tennissers, georganiseerde wedstrijden te laten spelen. Het is een leuke sportieve manier om met andere leden te tennissen dus inschrijven en meedoen is de boodschap!

Vanaf 1/3 tot 08/04 kan u met partner inschrijven voor de reeksen Dubbel dames, Dubbel gemengd of Dubbel heren. U moet geen rekening houden met uw klassement.

Inschrijven kan via mail zomertennis@tennisclubboom.be  met vermelding zomertennis of op de inschrijvingslijsten in het clublokaal.

De competitie loopt vanaf 15/4 tot 29/9. Er wordt gespeeld naar 2 winnende sets. Bij een 1 - 1 stand in sets volgt een beslissende super tiebreak naar 10.

In iedere reeks wordt een vrijwilliger gevraagd om een WhatsApp groepje samen te stellen zodat er gemakkelijk wedstrijden kunnen afgesproken worden.

Ieder reserveert zijn terrein zelf, bij de reservatie “zomertennis” aanklikken i.p.v. “dagreservatie” en tevens het tijdsblok verlengen met een half uur. Reserveren kan vanaf 1 week op voorhand en enkel op terreinen T1,T2 & T3.

In de club worden de wedstrijdlijsten opgehangen, hierop kunnen de uitslagen genoteerd worden en kan opgevolgd worden welke wedstrijden nog moeten gespeeld worden.

Indien je partner een kwetsuur heeft, mag je met vervanging spelen die maximaal hetzelfde klassement heeft.

Voor reservering van de wedstrijden geldt ook punt 8 van het reglement: de terreinreservatie vervalt 5 minuten na aanvang bij niet tijdige aanwezigheid.

Aarzel niet om bij twijfels, onduidelijkheden of vragen te mailen naar sportcommissie@tennisclubboom.be.