Algemene info

Interclub is: samen met je ploeg spelen tegen andere clubs, plezier beleven, 2 enkel- en 1 dubbelwedstrijd spelen (per ontmoeting).

Wie lid is, kan geselecteerd worden om deel te nemen.

Ploegsamenstelling

Op basis van geslacht, leeftijd en klassement.

Interclubvergadering

Spelers + ouders - woensdag 3 april 2019 om 19u00

Alle jeugdinterclubspelers worden samen met hun ouders verwacht op de vergadering, woensdag 3 april 2019 om 19u in het clublokaal. Jullie worden dan geïnformeerd over de ploegopstelling, kapitein, zorgouder, speeldata. Ter plaatse kunnen jullie dan ook met elkaar afspreken wie wanneer kan instaan voor het nodige vervoer van de jeugdspelers. We rekenen op jullie aanwezigheid!

Interclubtraining

Het is goed om naast de wekelijkse lessen extra te trainen voor de interclubwedstrijden.
Zolang een interclubploeg in competitie blijft, krijgt ze elke week een interclubtraining.We hopen dan ook dat alle deelnemers hiervoor inschrijven.

• van: 18u30 tot 20u00 voor  GROEN / GEEL
    vrijdag 26 april 3, 10, 17, 24 mei    van 18u30 tot 20u00

• 20 euro
  • Inschrijven en betalen vóór 26 maart 2019
  • HIER INSCHRIJVEN. Betalen aan K.B.T.C. op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849.
  • Mededeling: INT.TR.: naam+voornaam

INSCHRIJVEN = AANMELDEN + BETALEN = DEELNEMEN