12
Dec

VERSLAG KORTE BRAINSTORMING TIJDENS VRIJWILLIGERSAVOND 07/12/2018

Lees meer...
05
Dec

Rondje Kort Nieuws

Sterren voor Boom

Niet enkel de Michelin sterren zijn deze week bekend gemaakt, ook Tennis Vlaanderen heeft de labels voor ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub 2019' uitgedeeld. En onze club valt ook dit jaar weer in de prijzen en mag het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub' weer een jaar behouden!

Proficiat aan onze jeugdcommissie en ons trainersteam!

Hard werken wordt beloond.

Fed Cup Belgie

Fed Cup ontmoeting België - Frankrijk te Luik op 09 - 10 februari 2019.
Details ontvangen van Tennis Vlaanderen: zie op onze website, link http://tennisclubboom.be/index.php?id=410.
Om eventueel te kunnen genieten van het voordeeltarief (dus € 5 korting) dienen er minstens 10 tickets door onze club aangekocht te worden. Indien interesse, stuur me een mail (etienne.herremans@skynet.be), laat ons zeggen uiterlijk 30/11.

Te vermelden: onderwerp "Fedcup" en verder je naam, gewenste dag en aantal gewenste tickets. Daarna weet ik hoeveel geïnteresseerden er zijn en laat ik ieder die zich aanmeldt, weten of de korting kan gehaald worden of niet. Daarna kan ieder echt bevestigen en pas dan betalen via onze club. Er is géén enkele garantie dat er (voldoende) tickets zullen zijn, maar later we ervan uitgaan dat dit geen probleem zal zijn.

Jaarlijkse brunch

Vorige zondag heeft onze jaarlijkse brunch plaatsgevonden. Onze koks van dienst Walter en Gerrit hebben de aanwezigen enorm verwend! Zeer lekker, iedereen heeft ervan genoten. Proficiat en bedankt, uiteraard ook aan de vrijwilligers die meegeholpen hebben! Prachtig teamwerk!

Interclub seniors

Niet vergeten: inschrijven voor interclub seniors via mail aan sportcommissie@tennisclubboom.be tot uiterlijk 05/01/2019. De interclubvergadering is op 18/01.
De uitnodiging voor jeugdinterclub volgt laterEe 

Lees meer...
20
Nov

Fed Cup België-Frankrijk, 9-10/02

Fed Cup België-Frankrijk, 9-10/02: voordeeltarief voor clubs

Lees meer...
17
Nov

Nieuwe Klassementen 2019

Meer info omtrent de nieuwe klassementen.

Lees meer...
04
Aug

JEUGD HAPPENING VRIJDAG 10 AUG 2018 AANVANG 18u45

Een leuke tennisavond voor jongeren.

Lees meer...