Dit jaar is onze Kon Boom Tennis Club vzw partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen.
Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau.
Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, met zelfs Andy Murray! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.libema-open.nl/clubactie. Code: boom-lo18.

Via de link kom je op het overzicht van de speeldagen. Na het kiezen van de dag vul je bij “Libema Open 2018 – Club actie” de bovenstaande code in.
Na het invullen van de code wordt de prijs meteen aangepast.

Dus voor diegene die interesse hebben om eens te gaan kijken, een mooie korting.

Met sportieve groeten,