KON. BOOM TENNIS CLUB
info@tennisclubboom.be

Openingsuren Clublokaal

ZOMERSEIZOEN 2018:

Volgende kerntijden opening clublokaal zijn afgesproken met de uitbater, maar de uitbater mag te allen tijde zelf het initiatief nemen om vroeger of later open te zijn.
- Op weekdagen open vanaf 16u00 tot minstens één uur nadat de laatste geplande matchen afgelopen zijn, zodat de leden zeker nog kunnen douchen.
-  Tijdens de weekends van 30/03/2018 tot 01/07/2018 zal de cafetaria geopend zijn in lijn met de geplande clubactiviteiten (competities) en dit volgens de online terreinreservaties.
- Tijdens de weekends in de 2de helft van het seizoen (voornamelijk tijdens de vakantiemaanden) mogen/kunnen de openingsuren aangepast worden. Dit is afhankelijk van de geplande activiteiten en geboekte reservaties.

Dit kan steeds op het reservatiesysteem geraadpleegd worden.
- Zowel tijdens weekdagen als weekends zal de opening van de cafetaria aangepast worden volgens planning sportieve en extra sportieve activiteiten (aangegeven door de online reservaties).

Deze openingsuren kunnen steeds, in onderling overleg met de uitbater, aangepast worden. De leden zullen daar uiteraard van op de hoogte gehouden worden.

Bij regenweer, wanneer er niemand meer aanwezig is, mag de uitbater het clublokaal sluiten.

Opmerkingen of vraag

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.