Conditietraining

CONDITIETRAINING VOOR BLAUW, ROOD, ORANJE, GROEN, GEEL
Wie lid is kan inschrijven voor conditietraining.
F orza! Sterker, sneller, leniger worden!
U itdaging om je motorische skills en tennisspecifieke bewegingen te verbeteren!
N eem deze kans!
Om goed te kunnen tennissen moet je je goed kunnen oriënteren op de bal, moet je snel en wendbaar zijn, moet je in balans blijven voor, tijdens en na de slag, moet je krachtig kunnen uithalen...
Je moet m.a.w. over heel wat bewegingsvaardigheden beschikken!
In deze conditietrainingen gaan we ons daar op focussen.
We gaan.
      in diverse oefen- en spelvormen trainen op kracht, lenigheid, uithouding, snelheid en reactie
      je dus fysiek sterker maken
      oefenen ook op balans, oriëntatie, racket- en balvaardigheid en dissociatie
      je dus ook coördinatief beter ontwikkelen!
Neem deze kans. Schrijf je in, want de tijd die je investeert in conditietraining, zal van jou een vaardigere speler maken. Je zal het spel beter kunnen spelen!
KEN JOUW KLEUR

Aangepaste lijst op: Ken je kleur. Deze lijst kan wijzigen na een lessenreeks.
Nieuwe jeugdleden gelieve contact op te nemen met tennisschool@tennisclubboom.be

TRAININGSDATA
dinsdag 23, 30 april, 7, 14, 21, 28 mei, 4 juni 2019  telkens 1 u
LOCATIE: tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom
CONDITIETRAINING:van 18u00 tot 19u00 BLAUW-ROOD-ORANJE van 19u00 tot 20u00 GROEN-GEEL

PRIJS
Blauw, Rood, Oranje, Groen, Geel: € 30
INSCHRIJVEN en betalen vóór 18 april 2019
Betalen aan K.B.T.C. op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849.
Mededeling: CONDITIETRAINING: naam+voornaam
INSCHRIJVEN = ONLINE INSCHRIJVEN + BETALEN = DEELNEMEN
Schrijf tijdig in! In verhouding tot het aantal beschikbare lesuren, terreinen, trainers kunnen we genoodzaakt zijn eerder dan de uiterste inschrijvingsdatum een inschrijvingsstop in te voeren.
Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn, is de club genoodzaakt dit initiatief te annuleren.

INHAALTRAININGEN
Bij slechte weersomstandigheden kan de trainer ter plaatse beslissen om de conditietraining niet te laten doorgaan. Inhaallessen worden mogelijk gepland in juni.
Een deelnemer kan om persoonlijke redenen geen inhaaltraining vragen, hij is gebonden aan de vooropgestelde data.