Ethias Tour

ETHIAS TOUR KON BOOM TENNIS CLUB
MA 19 AUG TOT ZO 25 AUG 2019

Jeugdtornooi
Mag je niet missen ...
Schrijf je eens in op ons eigen jeugdtornooi!
Veel tennisplezier!
GRATIS voor jeugdleden van onze club!

Inschrijven via www.tennisvlaanderen.be/ethias-tour
HEEL WAT CLUBS ORGANISEREN EEN ETHIAS TOUR! SCHRIJF JE EENS IN...!
De Ethias Tour is een regelmatigheidscriterium.
Iedereen tot 15 jaar, aangesloten bij TVl of AFT, kan hieraan deelnemen.
Elk tornooi duurt 1 of 2 weken.
Met specifieke aanpassingen bij de U9 en U11
Inschrijvingsgeld € 7 outdoor / € 9 indoor
Een tornooi zoeken kan via www.tennisvlaanderen.be/ethias-tour

Vanaf seizoen 2019 start de nieuwe enkelklassementsberekening. In die nieuwe berekening zal je voortaan punten krijgen volgens de ronde die je behaalt in een tornooi. Over de details van de berekening kan je meer info vinden op www.tennisvlaanderen.be/klassementen.

Voor een optimale berekening is het belangrijk dat alle reeksindelingen, zowel bij de jeugd als volwassenen, gelijk zijn bij Tennis Vlaanderen als bij AFT. Ook alle bepalingen over wie waar mag spelen worden eveneens gelijk geschakeld. België wordt op dat vlak dus uniform.

Er zijn 4 leeftijdscategorieën in de Ethias Tour: U9, U11, U13 en U15 met verschillende reeksen zodat iedereen op zijn niveau kan competitie spelen. Een overzicht vind je hieronder:

OP ZOEK NAAR MEER UITDAGING?
Een speler U9 geklasseerd 9.1 of 9.2 mag deelnemen in de categorie U11 die overeenkomt met zijn klassement U11 op voorwaarde dat die deelneemt aan U9 in dezelfde tornooiweek (of vroeger).
Een speler U11 geklasseerd 11.1 of 11.2  mag deelnemen in de categorie U13 die overeenkomt met zijn klassement U13 op voorwaarde dat die deelneemt aan U11 in dezelfde tornooiweek (of vroeger).
Een speler U13 geklasseerd 13.1 of 13.2  mag deelnemen in de categorie U15 die overeenkomt met zijn klassement U15 op voorwaarde dat die deelneemt aan een reeks U13 in dezelfde tornooiweek (of vroeger).
Een speler U13 geklasseerd 30 of 35 punten mag vrij deelnemen in de categorie U15 die overeenkomt met zijn klassement U15.
Een speler U13 vanaf klassement 30 punten mag vrij deelnemen aan het Criterium.
Een speler U15 met klassement 15 tot 25 punten mag voor elke deelname aan 1 of 2 reeksen in U15 in eenzelfde week, zich inschrijven in een Criteriumreeks in een week naar keuze zonder zich nog in U15 te moeten inschrijven.
Een speler U15 vanaf klassement 30 punten mag vrij deelnemen aan het Criterium.
SPAARKAARTACTIE EN FEEST VAN DE JEUGD

Speel je 8 tornooien in de Ethias Tour? Dan krijg je een HEAD racketbag cadeau en mag je naar de Tennis Work Out op het Feest van de Jeugd 2019!
Via 'Mijn Tennis Vlaanderen' kan je je online spaarkaart met gespeelde tornooien opvolgen.
HOE VERKRIJG JE DEZE PRIJZEN?
Lees meer.

www.tennisvlaanderen.be/ethias-tour