Friends Happening

Wat?
Alle leden en leden van naburige clubs vanaf 16 jaar zijn welkom om samen te tennissen. Elk uur zullen verschillende dubbel-  en/of enkelmatchen gezet worden met deelnemers van verschillende clubs (afhankelijk van het aantal deelnemers). De matchen worden gezet afhankelijk van niveau en er wordt rekening gehouden met vrienden die samen willen spelen.

Wanneer?
Zaterdag 01/08/2020
Tennismomenten om 16u, 17u en 18u.
BBQ vanaf 19u.

Kostprijs?
Deelname aan het tennismoment is helemaal GRATIS.
Deelname aan BBQ kan voor €20 pp.
Hiervoor kan u à volonté gebruik maken van de saladebar en worden er 3 vleesjes voorzien.
Voor kids tussen 7 en 12 jaar kan er besteld worden voor €8 (1 vleesje + saladebar).

Praktische info:
Inschrijven kan naar keuze voor 1 of meerdere tennismomenten met of zonder BBQ en alsook BBQ afzonderlijk. Inschrijven is verplicht voor deze activiteit om alles in goede banen te leiden.
We aanvaarden maximum 40 deelnemers en eters.

Je kan HIER INSCHRIJVEN t.e.m. 24/07/2020.
Verder zijn kids onder de 16 jaar ook welkom. Ons klein veldje wordt ter beschikking gesteld waar de kids zich kunnen uitleven tegen elkaar of tegen onze tennismuur. Verder is het in de speeltuin, naast te tennisvelden,  ook fijn om te vertoeven voor de kids.

Welkom!