Family Happening

ZONDAG 4 AUGUSTUS 2019  !

Van 13u30 tot 15u30.

Het wordt een namiddag voor klein en groot, jong en oud, met veel tennis.
Zowel voor leden als niet-leden. Iedereen is welkom!
Ouders, kids, familie, buren of vrienden van leden, hoeven geen lid te zijn om te kunnen deelnemen.

Kids uit ‘wit-lichtblauw-blauw-rood’ (4j tot 9j) kunnen deelnemen aan sportieve parcours en keileuke tennisspelletjes samen met hun ouders en trainers.

Spelers uit ‘oranje-groen-geel (10j tot 16j)‘ én volwassenen 16+ kunnen met elkaar tennissen.

We organiseren deze namiddag voor heel de familie, buren en vrienden, zo kunnen jullie ‘kids en volwassenen’ ervaren hoe leuk ‘samen tennissen’ kan zijn.

We rekenen op jullie sterke betrokkenheid.
Het is de bedoeling dat ouders aanwezig blijven en echt actief mee sporten.
Ouders kunnen er voor kiezen om zelf een uurtje te tennissen met andere ouders of onder begeleiding van een trainer, maar er wordt ook verwacht dat ouders en kids samen sporten!

Deze activiteit is GRATIS!
Iedereen is welkom om er een gezellige FAMILY HAPPENING van te maken.
Niet iedereen hoeft dus lid te zijn!
Jong en oud, leden nodigen niet-leden uit voor een gezellige sportieve namiddag!

Om voorbereidingen te treffen is het aangenaam te weten met hoeveel we zullen zijn.
Graag online inschrijven en de namen + leeftijd opgeven a.u.b.?
Wie geen racket(je) heeft, kan er één lenen van de club.
Trek een sportieve outfit aan en tennisschoenen.
Hebben jullie er zin in?

Schrijf dan HIER in a.u.b.?

Veel plezier!