Info terreinreservatie

ON LINE RESERVEREN

Elk lid kan tegelijkertijd 2 soorten reservaties maken:

1. Een ‘DAGRESERVATIE’
Een dagreservatie kan men slechts 48 uur voor het gewenste aanvangsuur maken. In die periode is men beperkt tot slechts één dagreservatie.
Van zodra het eerder geboekt speeluur voorbij is, kan men opnieuw een dagreservatie maken voor de komende 48 uur.
Dit kan op alle terreinen.
Uitzondering: op terrein T9 kunnen er twee reservaties van een half uur gemaakt worden.

2. Een ‘RESERVATIE OP TERMIJN’
Een ‘reservatie op termijn’ kan men 15 dagen voor het gewenste tijdstip maken. In die periode is men beperkt tot slechts één ‘reservatie op termijn’.
Van zodra het eerder geboekt speeluur voorbij is, kan men opnieuw een ‘reservatie op termijn’ maken voor de komende 15 dagen.
Dit kan enkel op de terreinen T5 en T6.

Hoe reservatie maken?
Ga naar www.tennisclubboom.be en klik op terreinreservatie en vervolgens op ‘reserveer hier je terrein’ of via www.tennisvlaanderen.be en klik op terrein (rechts bovenaan).
Vul TVl-lidnummer en paswoord in, die heb je (ooit) ontvangen van Tennis Vlaanderen.
Klik op ‘INLOGGEN’.
Klik in het datumrooster op welke dag je wil spelen.
Klik daarna op de dagplanning wanneer en op welk terrein je wil spelen.
Naast ‘Speler1’ verschijnt jouw naam en +
Vervolgens klik je op +  en begin je de naam van de 2de speler te tikken, van zodra de juiste naam verschijnt aanklikken.
En voor dubbelspel zo verder voor speler 3 en 4.
Kijk op de rooster of alle gewenste spelers vermeld staan en klik onderaan op ‘opslaan’.
Reservaties voor slechts 1 of 3 spelers zijn onmogelijk

RESERVATIE MET GASTSPELER
Dit moet steeds met de uitbating geregeld worden mits betaling van € 5 per genodigde per dag.

VERHUUR TERREINEN NIET-LEDEN
Opgelet:
• Betreden enkel toegelaten met geschikt schoeisel om op gravel te spelen!
• Na afloop van het speeluur dient het terrein door de huurders geveegd te worden en in nette staat achter gelaten te worden.

TERREIN 7 en 8 BESCHIKBAAR VOOR niet-leden
Belangrijk:

Terrein 8: kan enkel verhuurd worden aan niet-leden als er op dit terrein géén organisatie gepland is van de tennisclub. Steeds aanvangen op het half uur.
Terrein 7: mag verhuurd worden aan niet-leden als er op dit terrein géén organisatie gepland is van de tennisclub en als er voldoende terreinen beschikbaar zijn voor de eigen leden.
maandag van 10u30 tot 21u30
dinsdag van 10u30 tot 18u30
woensdag van 10u30 tot 18u30
donderdag van 10u30 tot 18u30
vrijdag van 10u30 tot 18u30
zaterdag van 10u30 tot 20u30
zondag: van 12u30 tot 20u30
Reservatie terrein 7 en 8 voor niet-leden dient op voorhand te gebeuren via Kon. Boom Tennis Club vzw.

Hoe kan men op voorhand reserveren?
Indien het tennisclublokaal open is: telefonisch 03 888 01 88 of in het clublokaal zelf en dan ter plaatse betalen. Er wordt u dan een terrein toegewezen.
Indien het tennisclublokaal gesloten is, reserveren per e-mail: tennisterreinen@tennisclubboom.be .
Vermeld in de mail uw naam + voornaam + gsm nr. + dag en datum + het gewenste speeluur.
Dan ontvangt u per e-mail uw terreinnummer en de tennisclub reserveert via de computer dit terrein.

Betaling:
Na bevestiging van de tennisclub, onmiddellijk € 8 per uur/per terrein betalen op rekening
BE11 9730 4645 4748 (Argenta), met als begunstigde Kon. Boom Tennis Club vzw, met mededeling: huur gemeenteterrein: naam + voornaam.
Het is absoluut verboden de tennisterreinen te betreden zonder bevestigde reservatie.

Meer inlichtingen nodig?
Contacteer de tennisclub: