Jeugdkampioenschap

JEUGDKAMPIOENSCHAP GROEN - GEEL
KEN JOUW KLEUR
Een jeugdkampioenschap voor groene en gele jeugdleden van onze club.
Dit kampioenschap wordt gespeeld in tornooivorm.
Het biedt jullie de gelegenheid om: vrienden te maken, wedstrijdervaring op te doen, te leren omgaan met winst en verlies en te groeien in 'tennis'.
Groene en gele spelers t.e.m. geboortejaar 2002 kunnen inschrijven:

REEKSEN ENKELSPEL:
GROEN - MEISJES EN JONGENS
Voor alle groene spelers!
Alle wedstrijden worden gespeeld met overgangsballen voor groene spelers.
Indien er voldoende inschrijvingen zijn, kunnen we eventueel opsplitsen in meisjes / jongens reeks.
Heb je zelf geen groene ballen, dan kan je ze in ruil voor je ID-kaart lenen bij de uitbaters in ons clublokaal.
GEEL - MEISJES EN JONGENS
Voor alle gele spelers tot en met geboortejaar 2002.
Alle wedstrijden worden gespeeld met gewone ballen. De spelers brengen deze zelf mee!
INSCHRIJVEN = DEELNEMEN = WEDSTRIJDJES PLANNEN én SPELEN !

ALGEMEEN REGLEMENT:
HIER INSCHRIJVEN kan tot uiterst  15/08/2020
De organisatoren stellen de wedstrijdtabellen op.
De spelers ontvangen per e-mail en via het jeugdinfobord het telnr/gsmnr/e-mailadres van de deelnemers.
De deelnemers plannen in samenspraak met elkaar én de wedstrijdleider hun wedstrijd en reserveren vervolgens hun terrein.
Tornooivorm met rechtstreekse uitschakeling van 25/08/2020 t.e.m. 26/09/2020.
Finales worden gespeeld tijdens de jeugd seizoensafsluiter op 26/09/2020.
Wedstrijden worden gespeeld naar 2 winnende sets.
Telling volgens het gewone puntensysteem (15-0, 15-15, enz.)
De spelers geven de uitslag van hun wedstrijd door aan de wedstrijdleiding: jeugdkampioenschap@tennisclubboom.be
Bij onvoldoende inschrijvingen kan de competitie geannuleerd worden of de competitievorm worden aangepast door de organisatoren.
Vragen? jeugdkampioenschap@tennisclubboom.be