Jeugdkampioenschap

JEUGDKAMPIOENSCHAP GROEN - GEEL

KEN JOUW KLEUR

Een jeugdkampioenschap voor groene en gele jeugdleden van onze club. Deze competitie biedt jullie de gelegenheid om: vrienden te maken, wedstrijdervaring op te doen, te leren omgaan met winst en verlies en te groeien in 'tennis'.

Groene en gele spelers t.e.m. geboortejaar 2003 kunnen in 1 of 2 reeksen inschrijven:

1. REEKSEN ENKELSPEL:
a. GROEN - MEISJES EN JONGENS

Voor alle groene spelers!
Alle wedstrijden worden gespeeld met overgangsballen voor groene spelers.
Indien er voldoende inschrijvingen zijn, kunnen we eventueel opsplitsen in meisjes / jongens reeks.
Heb je zelf geen groene ballen, dan kan je ze in ruil voor je ID-kaart lenen bij de uitbaters in ons clublokaal.

b. GEEL - MEISJES EN JONGENS

Voor alle gele spelers tot en met geboortejaar 2003.
Alle wedstrijden worden gespeeld met gewone ballen. De spelers brengen deze zelf mee!

2. REEKS DUBBELSPEL:
Voor GROENE én GELE spelers tot en met geboortejaar 2003.
MEISJES / JONGENS / GROEN / GEEL alles mag gemengd!
We gaan voor sport én plezier!

INSCHRIJVEN = DEELNEMEN = WEDSTRIJDJES PLANNEN én SPELEN !

ALGEMEEN REGLEMENT:
INSCHRIJVEN kan tot 5 mei 2019.
De organisatoren stellen de poules samen.
De spelers ontvangen per e-mail en via het jeugdinfobord het telnr/gsmnr/e-mailadres van de deelnemers.
De deelnemers nemen zelf contact op met elkaar om een wedstrijd te plannen en vervolgens te reserveren via terreinreservatie.
Voorronde in poulevorm van 19 mei t.e.m. 16 augustus 2019
Eindronde met rechtstreekse uitschakeling van 1 t.e.m. 22 september 2019
Er worden 2 wedstrijdvoormiddagen georganiseerd: op za 22 juni 2018 én zo 23 juni 2019
Wedstrijden worden gespeeld binnen de reserveringstijd van 1 uur.
Telling volgens het gewone puntensysteem (15-0, 15-15, enz.)
Winnaar van de wedstrijd is diegene die het meest aantal games behaalt.
Bij winst: 3 punten voor de winnaar(s)*, 1 punt voor de verliezer(s)*   (dubbelspel)*.
Bij gelijk aantal games, 2 punten voor elke speler of ploeg*. (dubbelspel)*
De spelers noteren na elke wedstrijd hun uitslag op de daarvoor voorziene formulieren op het jeugdinfobord.
Een speler of ploeg moet alle wedstrijden in een poule spelen om in aanmerking te komen voor een rangschikking.
Een speler of ploeg die niet al zijn wedstrijden speelt, verliest zijn punten. Alle wedstrijduitslagen van deze speler of ploeg worden geschrapt.
Bij onvoldoende inschrijvingen kan de competitie geannuleerd worden of de competitievorm worden aangepast door de organisatoren.
Vragen? jeugdkampioenschap@tennisclubboom.be