Maatregelen n.a.v. Coronavirus

MAATREGELEN N.A.V. CORONAVIRUS

De aangepaste maatregelen zijn te vinden op up to date Play Safe & Go richtlijnen Deze zijn momenteel van kracht.

• We herhalen dat de club geen desinfecterend product op de terreinen ter beschikking stelt. Iedere tennisser dient er één bij te hebben.
• Al onze voorschriften i.v.m. online terreinreservatie dienen te worden opgevolgd.
• Wanneer u de cafetaria bezoekt dient u zich persoonlijk te registreren.
• De cafetaria sluit om 23u00. Bezoekers dienen ten laatste om 23u30 thuis te zijn.
We rekenen op de verantwoordelijkheid - en burgerzin van onze leden om de maatregelen op te volgen en na te leven.
De volksgezondheid en het niet verder verspreiden van het virus blijft op de eerste plaats staan. Dus ieder voor zich blijft verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen.
Van zodra je de accommodatie van de club betreedt, ga je akkoord met de huidige ingestelde regels.