Onze nieuwe website staat

De bedoeling is om onze vernieuwde website https://www.tennisclubboom.be actiever te gebruiken, ook om toekomstige activiteiten aan te kondigen.

Bij het openen van de website ziet u bovenaan allemaal ‘menu’s’ staan, zoals ‘NIEUWS’, ‘AGENDA’, ‘LID WORDEN’, ‘TERREINRESERVATIE’ … tot ‘CONTACT’.
Bij het openen van zo een menu, komen er links ‘submenu’s’ tevoorschijn.
We geven een voorbeeld:
Open de menu ‘CLUBACTIVITEITEN’.
U ziet dan links de submenu’s ‘OPEN DEUR’, ‘ONTBIJTBUFFET’, ‘CLUBAVONDEN’ … staan. Bij het openen van die submenu’s vindt u er dan de verdere details over.

Zo vindt u verschillende activiteiten, met de mogelijkheid om in te schrijven, o.a. op de menu’s ‘TENNISSCHOOL’ en ‘CLUBACTIVITEITEN’.  Via de submenu’s vindt u dan ook die details.
De agenda met alle aankomende activiteiten is te vinden onder de menu ‘AGENDA’. Daar kan u de kalender van het ganse seizoen terugvinden. Deze agenda zal bijgewerkt worden, indien nodig.
Menu 'TERREINRESERVATIE': dit is een rechtstreekse link om terreinen te reserveren. Na het invullen van uw gegevens, kan u onmiddellijk het gewenste terrein reserveren op de gewenste datum en uur.
Onder menu ‘BELEID’ en de submenu ‘HUISHOUDELIJK REGLEMENT’ kan u ons reglement vinden.
Onder menu ‘ADMINISTRATIE’ en daar de onderscheidene submenu's vindt u allerlei info over tussenkomst mutualiteiten, belasting voordeel, wat te doen bij een sportongeval, ...

Bekijk alle ‘menu’s’ eens, als je even de tijd hebt. En dan telkens verder gaan via de ‘submenu's’. Er is heel veel informatie op terug te vinden.
Uw bevindingen, zowel positieve als eventueel negatieve, mag u doorgeven via info@tennisclubboom.be. Het is van belang zodat we eventueel de nodige aanpassingen kunnen uitvoeren.

Praktische tip voor smartphone: https://www.tennisclubboom.be/nieuws/rechtstreekse-link