Uitbater cafetaria KBTC gezocht

Voor zijn cafetaria is het bestuur van Kon. Boom Tennis Club vzw op zoek naar een zelfstandige uitbater. Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking van de cafetaria, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van een dagschotel en/of kleine snacks. De cafetaria is gelegen in het park van Boom, in een groene omgeving tussen de tennis- en voetbalterreinen van de gemeente Boom. Het heeft een groot gezellig zomerterras, gelegen bij wandel- en fietsroutes, bij een speeltuin, … Het kan uitgebaat worden als een eetcafé, want er is geen permanente horecazaak in de omgeving. Divers cliënteel, tornooien, interclub, allerhande sport- en nevenactiviteiten worden georganiseerd door de tennisclub.

LEES HIER DE VACATURE
Interesse? Neem contact op via info@tennisclubboom.be