Start 2 Tennis lente

Ook dit jaar organiseren we in onze club Start to Tennis (S2T) lessen voor senioren en junioren 16+.
We bieden een S2T lessenpakket aan
Beginnende tennissers, al dan niet lid van de club, kunnen zich hiervoor inschrijven.
De lessen worden gegeven door een gediplomeerde trainer die eveneens een S2T bijscholing heeft gevolgd.
We organiseren een reeks van 7 lessen
en op vrijdag 21 juni -19u00 - Start to Tennis en Tennis Fun ontmoeting.
DOELGROEP
startende senioren junioren 16+
niet-leden / leden
LESDAGEN
dinsdag 23, 30 april 7, 14, 21, 28 mei, 4 juni 2019 telkens 1u les om 19u00 of 20u00
of
donderdag 25 april, 2, 9, 16, 23, 30 mei, 6 juni 2019 telkens 1u les om 18u30 of 19u30 of 20u30
PRIJS
€ 60 inschrijven én betalen vóór 28 maart 2019
of later voor de resterende plaatsen

VIDEO

LIDMAATSCHAP
niet-leden kunnen na de lessenreeks lid worden, mits het betalen van het lidgeld
BENODIGDHEDEN
sportieve kledij
aangepast schoeisel
tennisracket (indien je dit niet hebt, leent de club dit uit tijdens de lessen)
ballen niet nodig (de club stelt ze ter beschikking)
BETALEN
aan Kon. Boom T.C. op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849
mededeling: S2T: naam + voornaam

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan nog onder voorbehoud. Na ontvangst van uw inschrijving, bekijken we of er nog plaats is in een geschikte lesgroep. Vervolgens contacteren we u zo snel mogelijk.
Gelieve uw ruimste beschikbaarheid aan te vinken, dat vergemakkelijkt onze planning.
Graag meerdere opties aanvinken a.u.b.?
We nemen nadien contact op met de definitieve lesindeling. Dank voor uw medewerking!
INSCHRIJVEN = ONLINE INSCHRIJVEN + BETALEN = DEELNEMEN
Bij regen en/of onbespeelbaarheid van de terreinen kan de trainer ter plaatse beslissen om de les niet te laten doorgaan. In dit geval zullen de weggevallen lessen terugbetaald worden op het rekeningnummer van de lesnemer.