Versoepelde maatregelen n.a.v. Coronavirus

VERSOEPELDE MAATREGELEN N.A.V. CORONAVIRUS VANAF 08/06/2020

Versoepelde maatregelen, als gevolg van de beslissingen van de NVR van woensdag 03/06/2020.

De maatregelen werden versoepeld, de aangepaste zijn te vinden op up to date Play Safe & Go richtlijnen Deze zijn momenteel van kracht.

• We herhalen dat de club geen desinfecterend product op de terreinen ter beschikking stelt. Iedere tennisser dient er één bij te hebben.
• Kleedkamers en douches blijven afgesloten.
• Al onze voorschriften i.v.m. online terreinreservatie dienen te worden opgevolgd.

We rekenen op de verantwoordelijkheid - en burgerzin van onze leden om de versoepelde maatregelen op te volgen en na te leven.
De volksgezondheid en het niet verder verspreiden van het virus blijft op de eerste plaats staan. Dus niet vergeten, ieder zijn eigen handgel en ieder voor zich blijft verantwoordelijk voor het naleven van de hygiëne maatregelen.
Van zodra je de accommodatie van de club betreedt, ga je akkoord met de huidige ingestelde regels.