Zomerlessen groen geel

ZOMERLESSEN GROEN GEEL 2020
Jeugdleden uit GROEN en GEEL, die lid zijn van onze club kunnen deelnemen aan de zomerlessen 2020.
Opnieuw inschrijven zo snel mogelijk en uiterst 21 mei 2020 a.u.b.?
Er wordt voorrang verleend aan de lesnemers die al ingeschreven waren en betaald hebben.
Wie niet ingeschreven was, kan nog als reserve inschrijven. Indien er nog een geschikte plaats is in een geschikte groep kunnen we u nog contacteren.

LESDATA 5 lessen: zaterdag 30 mei, 6, 13, 20, 27 juni telkens 1u tussen 9u00 en 12u00
LOCATIE: tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom
KidsTennis: groen
Tiener Tennis: geel

KEN JOUW KLEUR!

HIER OPNIEUW INSCHRIJVEN (enkel verplichte velden *)
OF
HIER UITSCHRIJVEN

LESINDELING
Na ontvangst van de inschrijvingen, wordt vanaf 22 mei de lesindeling opgemaakt.
Van zodra de nieuwe lesindeling klaar is, vindt u ze HIER en ontvangt u ze eveneens per e-mail.

AFSPRAKEN EN VEILIGHEIDSMAATREGELEN worden later nog extra meegedeeld en herhaald door de respectievelijke trainers.

Bij regen en/of onbespeelbaarheid van de terreinen kan ‘de trainer’ ter plaatse beslissen om de les niet te laten doorgaan.

1. Uw dochter/zoon is opnieuw ingeschreven voor de zomerlessen zaterdag 30 mei, 6, 13, 20, 27 juni.
De -door de club- geannuleerde lessen worden begin juli terugbetaald.
2. Uw dochter/zoon uit GROEN / GEEL is online uitgeschreven voor de zomerlessen. U ontvangt het lesgeld einde mei terug.