Zomerlessen jeugd

ZOMERLESSEN 2020
Kids en tieners geboren tussen 2017 en 2002, dewelke lid zijn van onze club kunnen deelnemen aan de zomerlessen 2020
LESDATA: zaterdag 18, 25 april, 2, 9, 16, 23, 30 mei, 6, 13 juni telkens 1u tussen 9u en 12u
LOCATIE: tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom
KidsTennis: wit - lichtblauw - blauw - rood - oranje - groen
Tiener Tennis: geel
Lesgroepen: 4 (max. 5) spelers per groep
PRIJS: lichtblauw, blauw, rood, oranje, groen, geel: € 55 / wit: € 45

WIL JE GRAAG DEELNEMEN?

KEN JOUW KLEUR!  Deze lijst kan wijzigen na een lessenreeks.
Nieuwe jeugdleden gelieve contact op te nemen met tennisschool@tennisclubboom.be
HIER INSCHRIJVEN én betalen vóór 26 maart 2020.
BETALEN aan Kon Boom Tennis Club op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849
mededeling: zomerles: naam voornaam
ONLINE INSCHRIJVEN + BETALEN = DEELNEMEN
Schrijf tijdig in!
In verhouding tot het aantal beschikbare lesuren, terreinen, trainers kunnen we genoodzaakt zijn eerder dan de uiterste inschrijvingsdatum een inschrijvingsstop in te voeren.
LESINDELING
Na ontvangst van alle inschrijvingen, wordt de lesindeling opgemaakt.
Vanaf 5 april 2020 vindt u de lesindeling HIER.
INHAALLESSEN
Bij regen en/of onbespeelbaarheid van de terreinen kan de trainer ter plaatse beslissen om de les niet te laten doorgaan. Inhaallessen worden -indien nodig - gepland 20 en 27 juni.
Een lesnemer kan om persoonlijke redenen geen inhaalles vragen, hij is gebonden aan de vooropgestelde lesdata.