Zomerlessen KidsTennis

ZOMERLESSEN WIT - LICHTBLAUW - BLAUW - ROOD - ORANJE

Heropstart KidsTennis lessen:

Jeugdleden uit WIT, LICHTBLAUW, BLAUW, ROOD, ORANJE  die lid zijn van onze club kunnen opnieuw inschrijven, graag  zo snel mogelijk en uiterst 6 juni 2020 a.u.b.?
Er wordt voorrang verleend aan de lesnemers die al ingeschreven waren en betaald hebben.
Wie niet ingeschreven was, kan nog als reserve inschrijven. Indien er nog een geschikte plaats is in een geschikte groep kunnen we u nog contacteren.
LESDATA: 3 lessen: zaterdag  13, 20, 27 juni telkens 1u tussen 9u00 en 13u00
LOCATIE: tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom

BESCHIKBAARHEID: We rekenen op uw ruimste beschikbaarheid zodat we zoveel mogelijk kids toch nog enkele lessen kunnen aanbieden!

KEN JOUW KLEUR!

HIER OPNIEUW INSCHRIJVEN (enkel verplichte velden *)
OF
HIER UITSCHRIJVEN

LESINDELING
Na ontvangst van de inschrijvingen, wordt vanaf 7 juni de lesindeling opgemaakt.
Van zodra de nieuwe lesindeling klaar is, vindt u ze HIER en ontvangt u ze eveneens per e-mail.
AFSPRAKEN EN VEILIGHEIDSMAATREGELEN worden later nog extra meegedeeld en herhaald door de respectievelijke trainers.
Bij regen en/of onbespeelbaarheid van de terreinen kan ‘de trainer’ ter plaatse beslissen om de les niet te laten doorgaan.

1. Uw dochter/zoon is opnieuw ingeschreven voor de zomerlessen zaterdag 13, 20, 27 juni.
De -door de club- geannuleerde lessen worden begin juli terugbetaald.
2. Uw dochter/zoon uit WIT/LICHTBLAUW/BLAUW/ROOD/ORANJE is online uitgeschreven voor de zomerlessen. U ontvangt het lesgeld eind juni terug.