CAFETARIA

tel 03 888 01 88

INSTRUCTIES TE VOLGEN BIJ HEROPENING

CAFETARIA EN TERRAS

• De nodige maatregelen treffen om eenieder te beschermen tegen de verspreiding van het Coronavirus COVID-19, met inbegrip van de toepassing van de regels van social distancing, in het bijzonder het behoud van 1,5 meter afstand tussen elke persoon.
• Ingeval van ziektesymptomen zeker de cafetaria niet betreden.
• Zorgen voor een goede handhygiëne en raak alleen voorwerpen aan die je nodig hebt.
• Handen ontsmetten bij het betreden van de cafetaria, een desinfectie dispenser staat ter beschikking aan de ingang.
• Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk nadien weggooit in een vuilnisbak met een deksel (bv. aan de toiletten).
• De richtlijnen volgen die geafficheerd zijn in de cafetaria en de toiletten.
• Samenscholingen bij een activiteit moeten vermeden worden.
• Gepaste hygiënemaatregelen worden genomen om de accommodatie en het gebruikte materiaal regelmatig te desinfecteren.
• Voor een goede verluchting van de cafetaria zorgen.
• De tafels worden zo geplaatst dat een afstand van minstens 1,5 meter tussen de tafels wordt gegarandeerd, ook op het terras.
• Een maximum van tien personen per tafel is toegestaan
• Enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan, zowel in de cafetaria als op het terras.
• Elke klant moet aan zijn eigen tafel blijven zitten.
• Hou dus 1,5 meter afstand van personeel en andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je tafel.
• Beperk verder de verplaatsingen in de horecazaak, enkel van en naar uw tafel en naar de toiletten.
• Rokers dienen onmiddellijk buiten hun zitplaats in te nemen, zodat verplaatsingen van binnen naar buiten om te gaan roken, vermeden worden.
• Het dragen van een mondmasker door uitbater is verplicht in de cafetaria.
• Bediening aan de bar is enkel toegestaan in eenmanszaken, d.w.z. als er slechts 1 uitbater aanwezig is. Bestellen en afhalen aan de bar kan mits naleving van de afstandstandregeling van 1,5 meter tussen de klanten onderling en de uitbater.
• Verplicht sluitingsuur om één uur ’s nachts.
• Betaal zoveel mogelijk elektronisch of contactloos.
• Een mogelijke besmetting met het Coronavirus COVID-19 kan door de klant gemeld worden aan onze contactpersoon: Etienne Herremans 0475 28 18 79 etienneherremans@tennisclubboom.be
Dit om contact tracking te vergemakkelijken.

WC GEBRUIK

• Urinoir: verplicht 1,5 m social distancing tussen de heren urinoirs houden
• Zittend toilet: verplicht ontsmetten door gebruiker voor en na gebruik, dispenser staat in elk toilet.
• Handen wassen verplicht na elk WC gebruik.

KLEEDKAMERS EN DOUCHES BLIJVEN GESLOTEN

OPENINGSUREN CAFETARIA
ZOMERSEIZOEN 2020

Volgende kerntijden opening cafetaria zijn afgesproken met de uitbater, maar de uitbater mag te allen tijde zelf het initiatief nemen om vroeger of later open te zijn.

Op weekdagen open vanaf 16u00 en ten laatste gesloten om 01u00 's nachts.

Tijdens de weekends tot 01/07/2020 zal het clublokaal geopend zijn in lijn met de geplande clubactiviteiten en dit volgens de online terreinreservaties.

Tijdens de weekends in de 2de helft van het seizoen (voornamelijk tijdens de vakantiemaanden) mogen/kunnen de openingsuren aangepast worden. Dit is afhankelijk van de geplande activiteiten en geboekte reservaties.
Dit kan steeds op het reservatiesysteem geraadpleegd worden.

Zowel tijdens weekdagen als weekends zal de opening van het clublokaal aangepast worden volgens planning sportieve en extra sportieve activiteiten (aangegeven door de online reservaties).

Deze openingsuren kunnen steeds, in onderling overleg met de uitbater, aangepast worden.
De leden zullen daar uiteraard van op de hoogte gehouden worden.
Bij regenweer, wanneer er niemand meer aanwezig is, mag de uitbater het clublokaal sluiten.