Sunweb Kids Toer zomer

KIDS TOER ZOMER KON BOOM TENNIS CLUB
VRIJDAG 16 AUGUSTUS 2019

We organiseren volgende reeksen:

wit, lichtblauw, blauw en rood van 13u30 tot 15u30.
oranje en groen van 16u00 tot 18u00.
gratis voor onze jeugdleden
Alle jonge tennissertjes zijn welkom! Inschrijven via Tennis Vlaanderen of tennisschool@tennisclubboom.be

Heel veel clubs organiseren een Kids Toer!
In de Kids Toer is iedereen kampioen!

Wat is de Sunweb Kids Toer?
De Sunweb Kids Toer is er voor alle kidstennissers van 3-12 jaar, behalve voor kinderen die reeds 10 punten hebben of meer, zo houden we het recreatief.
Alle tennissertjes spelen evenveel en samen met vele andere kinderen uit je kleurniveau
Wat we doen per kleur, vind je hieronder in de tabel
Je betaalt maximaal €4 per Kids Toer
Ieder kind ontvangt éénzelfde prijsje na afloop, de club bepaalt dit zelf.
Je deelnames en je spaarkaart vind je terug op je persoonlijk spelersdashboard
De Wit, Blauwe en Rode spelers met een volle spaarkaart (4 tornooien per jaar) worden uitgenodigd op het jaarlijks, regionaal Kids Toer Festival.
Jongeren (Oranje, Groen) die een volledige spaarkaart hebben (8 tornooien), worden uitgenodigd op de jaarlijkse Masters tijdens het Feest van de Jeugd. Iedereen krijgt een leuk geschenk en wordt beloond met een supertoffe tennisdag!

SPELEN IS WINNEN!
Doe mee aan de Kids Toer en spaar voor leuke geschenken en ontvang een uitnodiging voor de Kids Masters!

VIDEO

Alle informatie: https://www.tennisvlaanderen.be/kids-toer